Partner

april 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Inlagt av Soulman, oktober 31st, 2012

Flat water Skalhamn

Martin och Erik smet från jobbet då Hållömätaren visade rak syd och 14 i medel. Perfekt för  4,7/5,0 och freestylebräda i Skalhamn! Vinden var helt jämn och precis i vinkel mot stenpiren. Efter hand ökade vinden och vred några grader mot väst. Lite byigare och grymmedrag så det blev lite svårare att ro hem snurrarna men en grymt bra dag. Det blev långa glid i spocken men också skitkul att hålla in seglet och bara räjsa och superfullplana ur jipparna!

3 kommentarer tillFlat water Skalhamn

 • Mart

  Satan vad gött det var, sitter och har faktiskt träningsvärk tom. i benen, rejält pass och Erik var helt manisk på att köra. Trodde det sista att jag skulle kräkas av hårt och intensivt körande.
  Slutsatsen för stenhårt skalhamn och lite hårda vindkulor är att ha seglet plant så när man flippar runt spockar inte får för hårt ryck. Sen sänka bommen 5 cm gör att hoppen inte blir så höga och när man väl kommer runt, så får man bra häng i bommen och kan hålla trycket på mastfoten och få lååååååånga glides.

  Detta är nog första dagen på länge i Skalhamn som vinden legat relativt samma riktning, oftast vrider den ju fort från S–> SV och får byigt.

  Vattnet börjar nu bli lite kyligare så handskar gör gott, men när väl uppvärmd och smärtan i handen gett sig, så kan man lägga tillbaka handskarna. Bara hem och lägga lite LiqiudSole i armhålan, den 10 år gamla dräkten börjar bli lite sprickig i sömmarna, men rackarns vad varm och skön den är. Sen kan jag rekommendera vinterskor model varm och skön och riktigt smidig..http://www.fahlensurf.se/v4/product_info.php?products_id=2960

  Hej hopp, nu är sässongen på G på allvar. Surf en dag i veckan hittils 4 veckor på raken…:-)

 • Berra

  Ser rigtigt najs ut. Imponerande att ni är så ivriga och trotsar kalendern, läck och kyla. Gött mos!

 • Erik Solum

  Jag avslutade dagen med 1,5 timma hockey! men jag får erkänna att jag var ganska sliten i slutet…
  Jäklar vad roligt det var att köra Skalhman igen!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>