Partner

april 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Inlagt av Micke, maj 20th, 2011

Snabb retur…

Ja nu är det igång. Det blåste bra hela dagen och prognosen för kvällen såg bra ut MEN så va det Sunningen som gällde och där är det ju någon som bestämt att 18.00 så ska fläkten stängas av så man va duktigt stressad efter jobbet.
Erik och jag va ute samtidigt och Daria va på gång ut. Erik körde 5,8 och jag som ändå bara väger typ 10kg till körde 5,3. Till en början va det ganska ok drag och man fick några bra repor men sen började det avta och lagom till när Daria gled ut på vattnet så drogs proppen ur. Då började analysen om vems fel det va att Daria valt att som störst ha med sig FW85 an och 5,0 🙂 Daria påstår att Erik gav felaktig info medan Erik i sin tur bestämt hävdar att Daria använde selektiv hörsel och helt enkelt valde att inte höra sista delen i ”Det blåser lika mycke som sist men det kommer garanterat att avta”
Men mitt i analysen kom vinden tillbaka och vi fick oss ett par repor till innan det va dax att ge upp.
När det gäller trick så hände det inte så mycke som jag såg, Erik såg jag inte mycke av alls faktiskt däremot så va Daria sjukt het på gröten så dom få gångerna det va tillräckligt med tryck så nötte han loopen och släppet känns nära! Själv satte jag en helt ok loop och en vulcan dessutom satte jag ett par klockrena hockeystopp på fel sida!

Blev en kort tur men riktigt gott att köra, håller tummarna för lite vind i helgen!

/Micke

3 kommentarer tillSnabb retur…

  • D´Aria

    Det där med selektiv hörsel hör jag hemma oxå, konstigt! Jag passade iaf på att ge igen igår, då jag fick med Erik ut i Skalhamns bassängen med 5.0. Då hade jag kört en stund med fullt tryck i 5,7an. Tänkte ta 5.0 an och få lite mer av platt(!)vattnet. När vi kom ut dog det helt. Hade iof inte spelat roll vilket segel vi tagit…det var helt dött. Men Micke du har väl en tillgodo på nån kan jag tro 😉

  • Micke

    Jag kan säga som så här, Erik toppar en av mina listor och det är INTE den man vill toppa!!!
    Men det va trevligt att tjöta lite i alla fall. 🙂

  • Vinden kom tillbaka lite senare. Vore kul att få haka på Er någongång. Freestyle gör sig bättre i grupp.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>