Partner

juli 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Inlagt av D'Aria, maj 18th, 2011

En lång väntan är över!

Jag har haft lite ångest över den sena premiären, men igår satt den.
Jag och Martin var på plats strax efter 19 på sund sidan. Väl där styrde Martin fint bussen mellan stirrande och middagsätande scouter.
Undrar vad de tänkte; två muppar i mössa, i en buss med mörktonade rutor, stundande solnedgång, brokeback mountin varning….ja skit samma 🙂

Väl på plats välkomnades vi av en mäktig loop signerad…Erik, i ett fantastiskt motljus. Med ett tele på kameran, så hade det blivit åretsbild, vackert! Micke, Erik var redan ute o körde hårt. Bra tryck i 5.0 respektive 5.4 och med freestyle brädor under fötterna.

Pirr och stress. Nu var det dags att rigga. Martin ville prova nya Naish Freestyle 100l brädan i hårdare vind och för mig blev det RRD FW 85. Martin med 5.0 och jag lättast i gänget riggade 4.5.

Härlig premiär med gänget på plats. Det lopades, spockades och hetsades bra! Efter lite tips från de lärda fick jag till ett bra loopförsök som kändes annorlunda, vet inte vad som hände men för första gången kändes det som jag kom runt. En bit kvar så klart, men vad roligt. (Idag är jag inte lika mobil som vanligt. Ryggen är öm som f-n). Kul med nytt ansikte på vattnet oxå, uppfattade dock aldrig hennes namn.

Hade vi haft domare på vattnet hade jag denna kväll blivit utvisad, ingen varning bara rött kort, rakt av.
En lite väl vågad gipp med fullt tryck som inte gick så bra….minns att jag tänkte att fan det där går ju inte, rädda detta nu. Gick för fort för att bara lägga sig så jag försökta komma runt, men det tryckte på i seglet och som tur är var Micke med på noterna och kunde rycka undan sin bräda och ducka för masten. Hade kunnat gå illa!
Numera är inte stenarna det farligaste att tänka på i Sunningen…

Till slut när kroppen var finito tvingade jag Martin till ett par vändor så jag kunde hämta kameran. Tyvärr lite dåliga batterier i blixten men iaf lite skönt att ha med sig något foto från kvällen även om vinden droppade medans vi fotade.

Antar att grabbarna fyller på med lite egna bravader från kvällen, skall jag vara ärlig så var jag helt fokuserad på mitt och hade inte nån koll på er andra 🙂

Surfsmajlet är tillbaks 🙂
Fredrik

2 kommentarer tillEn lång väntan är över!

 • Solum

  Grymt kul att segla tillsammans! Till och med dambesök så vi var fem som laddade friskt tillsammans. Jag är också lite öm om arslet. De kanske inte gick helt torrt ändå…
  Det roligaste för kvällen var att se Daria som vanligt ladda stenhårt in i loopförsöken utan att blinka men denna gången skotade han in och fick en fin snurr! Nu är det bara och finslipa tills vi åker till Klitmöller, där är det ju babordsträff!

 • Micke

  Ja j-vlar va gött det e att vara igång! Hoppas det blir regelbundna besök i våtdräkten nu ett tag framöver! Håller med föregående talare riktigt kul att vi va så ”många”!
  För egen del kändes det så gött ringrostigt, kastfallstendenser i beachstarten mm :-). Va dåligt ladd på loopen till en början men när jag stod där och såg Daria´s kanske bästa försök va det inte mycke att be för jag va tvungen att tokladda vilket gav helt ok resultat, det va perfekt ”bensin” för mig att bli hetsad av Daria (även om han kanske inte va medveten om det:-))

  Vill ut igen nuuuuuuuu!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>