Partner

juli 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Inlagt av Soulman, juni 15th, 2011

=D

Efter långa kvällar på jobbet så använde jag flexen och landade i Fiskebäcksvik vid 16. Solen sken och det såg så där härligt grovt ut på vattnet som lovade småsegel. Jag rullade ut mitt nya Naish Force 4,2 och Pelle valde 4,7. Vindriktningen var VSV så det var bara att gasa rakt ut. Det kandes helt rätt men efter ett par vändor så minskade vinden och jag tänkte för mig mig själv: Inte nu igen! (De tre sista vändorna till Pelle-land har detta hänt) Prognosen var ju bara ökande denna dag så jag försökte hålla mig lugn och efter en kvart så ökade det igen och 4,2 var helt perfekt! Med vinden kom också vågorna som snabbt byggde sig rätt stora. Problemet, som alltid här, är att vinkeln mot vågorna är lite dålig så man får leta för att få sig ett bra avstamp. Det blev ändå mycket loopar men också lite table top och bakåtförsök. Jag tog tag i ”loopa åt fel håll-problemet” och gjorde 5 försök varav 2 av dem var helt ok då jag fick snurr och landade på rygg och kunde vattenstarta upp i fotstropparna. Vi roade oss med att räkna looparna under det 3-timmar långa passet och jag kom upp i 21 som nog får stå som PB. Pelle slog mig nog med några stycken men ödmjuk som han är så sa han att han tappade räkningen i slutet. Om sanningen skall fram så tror jag att matematik aldrig har varit hans styrka och att han helt enkelt inte klarade räkna så långt… =D

1 kommentar till=D

 • Mart

  Grymmt gött å höra.

  Själva så stack jag D’aria och David hemma ifrån gatan iväg vid 18:30.
  Väl framme i Sundskursgård, så har de satt 4-siffrigt kod-lås på bommen!!! Skiiit, så nu vart det bara att köra upp till parkeringen och låta bussen prova olika promenad stråk för att ta oss ner. Inget bra resultat, det slutade med att vi fick köra till parkeringen under bron, men köra ifrån övre viken.
  Sunningen levererade bra pulver i 4,7:an och ganska spetsiga vågor, men nått stämnde inte, vinden kom inte åt som vanligt och vattnet var ovanligt stökigt, skum känsla. Men skönt att vara på vattnet och D’aria loopade vidare i tränningen och David sken ikapp med solen av årets premiär. Själv fick jag speedloopat av freestylebrädan och det funkade perfekt när det var överriggat.
  Vi provade att åka upp i kroken på vägen hem efter att leta vågor, men inte så mycket då vinden avtog och blev allt mer byig.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>