Partner

juni 2024
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Inlagt av Micke, juli 28th, 2011

Bohus-Malmön igen….

Söndag 25/7 va det dax igen, jag, Erik och Pelle stämde träff på parkeringen utanför Göfab i idyllen Brastad för att bestämma vart vi skulle köra. Det pendlade mellan SO och SSO och eftersom Skalhamn är superkänsligt när det gäller riktning och SO = stendött så hade vi Bohus-malmön som alternativ. Då det varierade hela tiden bestämde vi oss för att dra till B-M. Bengtsforsarn va på hugget o på väg ner så han mötte upp oss vid Nordens ark.

Jag och Pelle måste ju räknas som locals vid det här laget 🙂 så vi gav pöjkarna en ordentlig genomgång av spotsen innan vi till slut tröttnade på oss själva och bestämde att det va dags att sluta analysera och surfa lite i stället. Det va som sagt SSO-SO och stället vi va på förra gången va riktigt stökigt så vi drog lite längre norrut och hittade ett vettigt ställe att gå ut. Tog en stund innan vi kunde välja segel men det slutade med 5,0-5,3 och det va ett bra val.

Pelle tog ansvar och va försökskanin och det såg inte så bra ut men efter ett tag så kom det och vi andra stack ut. Vi körde en stund sen avtog vinden och så passerade en del regn innan för oss så vi passade på att ta ett break. Efter en stund så kom vinden tillbaka och det va på´t igen jag lyckades med bedriften att halka, landa på brädan och knäcka fenan 🙁 so tur va hade Erik en som jag kunde låna vilket räddade hela dagen för det kom rejält med vind och det va fullt tryck-apdrag. Kul med bra drag men det va den sjukaste crossbanan ever fick t o m ont under fötterna 🙂 men några plattlandningar och halvtaskiga hopp blev det. Pelle drog av ett par feta loopar jag såg inte riktigt men enligt Erik så va det epic! Vad dom andra pojkarna gjorde har jag ingen aning om hade fullt upp med att jobba med knäna så organen skulle behålla sin position i kroppen.

Inget epic loggo men ändå gött att vara på vattnet och alltid trevligt att träffa gubbarna och åka buss!

Som en liten bonus kan jag meddela att om allt går som det ska så kommer jag, nästa vecka, utmana Pelle när det flest segel mellan 4.0-7.0 🙂

/Micke

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>