Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Inlagt av Micke, maj 9th, 2010

Stenkoll…..

Va ute på en morgontur för att jaga havets silver, öringen. Tänkte göra två flugor på smällen och kolla hur det egentligen ser ut på Sund sidan när det gäller botten. Martin plockar ju musslor med hängselen när han loopar och Erik är inte heller främmande för att i stort sett loopa upp på stranden. 🙂

Hade tur och det va riktigt lågt vatten vilket gjorde det lättare att se vart stenarna ligger. Vadade ut ända till djupkanten som går från brofästet och rakt mot udden längst in på stranden. det va i stort sett bara lera men även en del musselbankar bl a en som ligger riktigt grunt ganska nära pelarna detta syns på en av bilderna där jag dragit ett långt streck. Dom yttersta stenarna ligger nästan vid djupkanten.

Riktigt dålig kvalite men man ser i alla fall stenarna!

/Micke

2 comments to Stenkoll…..

 • D´Aria

  Bra initiativ Micke…man kan ju undra lite vad gossarna tänker på när de drar av sina loopar här inne 🙂
  Några av stenarna ser rätt elaka ut.

  Saknar bild på några feta öringar 😉

 • Micke

  Ja dom e inte helt 100 dom gossarna!! 🙂

  När det gäller öringarna så tänkte jag att det är bäst att vara kompis med havets invånare så att dom är snälla mot mig nästa gång man klotar redigt, så jag gjorde allt jag kunde för att inte kroka någon :-)……..eller…..?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>