Partner

april 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Inlagt av Mart, maj 7th, 2010

Träningen fortsätter och Erik laddar stenhårt

Så var det fredag igen och surf som vanligt. Har nästan blivit som att träna hockey- varje fredag em så blåser det och man tar ett surf innan fredagsmyset.

Idag vart det NO och max 16 på bron men 9 i medel… mellan 2-16 m/s så mao byigt. Dock måste jag säga att Sunningen-Sund är det bästa stället på kusten för NO och vinden trycks ihop fint mellan bergen på båda sidorna.

Vi var en rejäl skara surfare idag, Micke, Erik, Dária, Mart och Robban som tog premiären efter 1½ års uppehåll. Dessutom var det 3 speedare med Ingemar ”Gubben” i spetsen. Såg att en av killarna körde 6,2 och vi andra ligger på 5,0-5,3, men måste säga att de drar på fort och vi har inte chans att hänga på.

Vi andra som tillhör ”lek-och-plask” avdelningen badade vidare med vår loopträning som verkligen blivit temat för året. Med tricket ”loop-åt-fel-håll” (babord loop tror jag det blir med vänster handen fram). Erik vart lite stressad och laddad till tänderna inför dagens körning, då han missade förra passet. Och han satte ribban högt och landade tillslut en fin loop som han nästan körde vidare direkt efter. Annars måste jag säga att hårdast ladd har Dária som helt ohämmat kastar sig runt. Säkrast är ju fortfarande ”tränarn” Micke L, som lätt bränner av loopen med sin freestyleplanka.

Jag tog med mig lilla undervattens kameran innanför dräkten och stannade till på ena viken för att filma lite från dagens körning.

httpv://www.youtube.com/watch?v=CbmQhcwoxKc”

4 kommentarer tillTräningen fortsätter och Erik laddar stenhårt

 • D´Aria

  Kul med lite video Mart! Tackar man för. Brukar ju inte bli så mycket av den varan. Smidigt med att stoppa den lilla kameran innanför dräkten.

  Bonus surf igår! Hade helt räknat bort surfet då det inte passade riktigt på hemmafronten. Sedan är jag fortfarande bomlös…börjar bli trött på den såpan. MEN, det löste sig hemma och bom-fetischisten Erik hade ju så klart en kort bom liggande :).
  Så lite senare än alla andra dök jag upp vid Sund. Riktigt kul att se Robban på plats oxå. Det blir ju grymt med tre teamåkare från älghogevägen 😉

  Det blev ett kort intensivt pass som slutligen ledde till lite loopförsök. Måste erkänna att kameran även triggade mig. Tydligt att jag får limma fast fötterna så brädan hänger med runt.

  Håller trenden i sig så ser det bra ut inför Klitmöller, det är ju surf på fredagar som gäller. Det är bara så.

  //D’Aria med öm rygg 🙂

 • Solum

  Snacka om öm rygg!!! Jag har aldrig varit mer mörbultad och trött efter ett pass. Men det är klart, det blev nog 15 försök med mestadels stenhårda landningar på loopfronten. Kul att vi är på G. Gött ladd Daria! Det såg ut som du också fick lite stryk…
  Lite vågor på detta så skall det allt gå att snurra fritt. Klitmöller nästa!

 • Solum

  Förresten, grymt jobb med filmen Mart! Nu ser man ju vad man gör för fel

 • Micke

  Ja vilken underbar tradition, afterwork när det e som bäst och sen e man en snäll sambo&far hela helgen efter det gynnar ju faktiskt alla att det blåser på fredagar :-)!!

  Riktigt kul med film!!

  Håller med Martin, Erik körde som i trans inget snack bara smack (jävligt dålig men jag va tvungen) det va loopar HELA tiden i alla lägen och den sista han gjorde som endast jag blev vittne till va magisk va helt hundra på att han skulle ställa den men han fattade ju inte riktigt hur bra den satt så det blev bad.
  D´aria är ju i en klass för sig helt underbart att se, är glad att jag inte är den ryggen idag:-)
  Att alla va taggade och är linslusar är det ända som e säkert. Jag satt på bryggan och filmade en stund och det va underbart allt från att folk höll på att dra in i bryggan till att folk skrek fula ord och slog i vattnet med armarna när vinden inte va bra eller att dom av någon annan anledning inte fick till ett försök framför kameran 🙂

  Skadat roligt 🙂

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>