Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Inlagt av Soulman, augusti 10th, 2013

Sommarsurf för de mindre

Klubbens ena Nova nybörjarbräda med 2,8 rigg följde med på resa till Tönsberg i Norge. Det var första gången för Iselinn (8) och Elton (6) att testa helt själva. Till min förvåning så funkade detta jättebra. Iselinn drog direkt upp seglet och surfade iväg. Hon fick t o m till ett par vändningar på en kvart. För Elton var det lite för tungt att dra riggen men till slut fick han upp det helt själv och seglade iväg. 1,5-2 m² hade varit perfekt.

Först Iselinn…

SAM_1189

SAM_1191

SAM_1192

…och sedan Elton

SAM_1194

SAM_1195

 

Dagen innan var det mer vind så jag tog mitt 7,0 och skar ett extra hål för en andra bom lite lägre (efter Berras instruktioner). Det funkade jättebra och med lite instruktioner så gippade vi tillsammans och planade i full fart. Det tyckte de var jättekul!

1 comment to Sommarsurf för de mindre

  • Berra

    Novans norgeäventyr är en fin tradition i klass med Varberg kalleflygare när det begav sig. Verkar som nivån är högre och surftimmarna fler nu för tiden.. Fina bilder på tappra surfare.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>