Partner

april 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Inlagt av Micke, oktober 24th, 2013

Team M & M i Läjet

Team M&M har återigen lyckats träffa i vind/jobb/familje pusslet och kommit oss ner till Läjet.

Det började med att ingen skulle komma loss och följe med mig till Läjet så jag beslutade att dra själv. Snackade på onsdag eftermiddag med Mart och det verkade riktigt kört han gav det 10% att han skulle få ihop det men kanske en session ”hemma” då sa jag dom magiska orden ”nä jag drar till Varberg oavsett”. Det blev tyst i luren en stund, jag insåg hur hårt och träffsäkert dom ordern träffat. Vi bestämde oss för att Mart skulle få jobba sönder hela natten och höra av sig tidigt torsdag om han kunde vara med. Det dröjde inte många timmar innan magic Mart hade trollat och styrt upp :-).

Jag plockade upp Mart i Göteborg vid 13 tiden och vi brände ner, det va en del folk i Läjet när vi kom fram 6-7 drakflygare och lika många vindsurfare och det ökade på med folk under hela eftermiddagen.

Jag riggade 5,0 och Mart 4,7 och vi stack ut det funkade kanon i början sen avtog det lite och resten av dagen så va det lite på och av men för det mesta funkade 5,0 kanon. Vi hade bra vinkel mätaren i Apelviken sa 240-250grader och det gav stundtals riktigt bra hoppvinkel men jag tyckte det kändes som ganska onshore i vågridningen. Vågorna va som vanligt i Läjet snälla och superfina, långa linjer och dansgolv i mellan dom. Vi fick en kanondag där jag körde 3 timmar i stort sett oavbrutet vi körde verkligen som det va sista gången med hopp så fort vi fick chansen och MYCKE vågridning. Jag nötte backside riodning och fick till några riktigt sköna bs aerial och även en del vettig fs ridning känns verkligen som jag utvecklats i vågorna vilket gör seglingen 10ggr så roligt, och dessutom kör man med bra självförtroende så är allt bara kul!

Mart fick också seglat en del men han skulle ju köra lite drake och det gick väll inte direkt som han tänkt 🙂 lämnar er med den cliff hangern så få Mart fylla i  🙂

/Micke

 

2 kommentarer tillTeam M & M i Läjet

  • Berra

    Oavsett….det är rätt melodi. Kul att ni håller i gång. Jonte rapportera att han vädrat 4.2:an medans en annan var fast i verkligheten.

  • Jonas Sörensen

    Körde Åsa, men skulle ha valt 4.7 för att få ut maximalt av seglingen. Var halvbra vinkel och vågornas storlek gjorde att det läade ganska mycket bakom dem så 4.7 hade varit ett bättre val.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>