Partner

maj 2024
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Inlagt av Mart, maj 13th, 2013

Kristiflygare Klitmöller full utdelning

Ny video uppe med lite action filmat från land och vatten: http://https://vimeo.com/66093211

Pelles Headcam filmning: http://http://vimeo.com/66021728

Sent beslut på onsdag kväll, prognosen hade stabiliserats och det bjöd på vindsurf för fredagen. Såg ut att bli kite potential torsdag och lördag. Och så blev det…
Pelle, Erik och Mart drog i Pelles buss tidigt torsdag morgon. Fixade GoPro hjälmfästena för kameran på färjan. Dåligt med vind i Klittmöller, litet snabb besök i shoppen nya tampar och sen till Krik för Kite.
Blåste fint för 12:an, så jag och Pelle riggade upp och fin bra körning i några timmar. Jocke och Jonas anslöt senare på eftermiddagen. Jonas fick upp sin kite och tränat lite också. Sol, varmt, jag menar pissevarmt och gött i 50 cm kite-vatten. Sen hem till fin stugan.

Fredagen vindsurfing, prognosen var Syd och vi hoppades på Agger, men vinden vred över Syd till 190 grader och då är det Bunkers Klittmöller som gäller. Ut i Shorebreaket och sen full fart. Riggade mellan 4,7 och 5,4 som under dagen byttes ned till 4,2 och 4,7 (med Pelle kvar på 5,3an, men han är ju rejäl pöjk 🙂 )
Åkningen kan ses på vimeo, se ovan
Låter kommentarerna flöda för att bedömma åkningen…

Vi kan säga såhär, det var ett mört och slitet men lyckligt gäng som drog hem till stugan och brände av feta wiskey-Cola groggar med Volbeat i bakgrunden, det var eufori..

Och lördagen bjöds på kite igen i bra trycka, Pelle, Erik och Jocke kom alla upp och körde på. Vi försökte med lite vindsurf på musselrevet med 5,8 och freestyle med vinden kom inte åt, så helt dött

Återkommer med film över hela resan med massa fina klipp… 🙂

7 kommentarer tillKristiflygare Klitmöller full utdelning

 • Soulman

  Härligt!. Jag blev tvungen att kolla med en gång. Jag tycker det blev riktigt bra även om det ser väldigt smått och snällt ut. Man får inte ha anlag för åksjuka bara… (har ju självkart inte jag!)

 • Micke

  Va gött! Duktigt avis är jag men försöker så gott det går vara glad för er skull 😉

  /Micke

 • Berra

  Jag led med dig Jåcke på första tele-konfen, då ett antal Väder-Saida-wannabees försökte överträffa sig själva. Jag är glad för er skull att Saida Andersson uppenbarade sig och styrde upp konferensen dagen efter.

  Ska bli sköj med massa BFC filmtajms i år. Ett gott råd från en annan svensk legend är: ”De ä bar å åk” 🙂

 • Mart

  Nu uppdaterad med lite mer film på de flesta åkarna: https://vimeo.com/66093211

 • Berra

  Grymt Mart! Ditt driv och energi räcker till oss alla. Du inspirerar och väcker liv slumrande själar och ger mer bränsle och motivation till de aktiva. I söder vet vi att lite kaxighet triggar dig och gör dig mer alert. Och det är sådan vi vill ha dig! keep up your spirits!
  /Berra
  PS Linda hälsar att jag inte skall vara så kaxig. Min beslutångest är inte att leka med…DS

 • D´Aria

  Härligt att ni fick vågor och vind grabbar! Imponerande snabbt du fick ut filmen Mart, men borde kanske inte vara förvånad! Att kombinera pannperspektivet med andra vinklar är nog melodin!

 • Jonas

  Ser tokbra ut.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>