Partner

juli 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Inlagt av Soulman, mars 11th, 2012

Premiär

På fredagen gick varslet ut: 11-14m/s, sol, 6°C, VSV. Prognosen kunde inte bli bättre för en premiär vid bron.

Men vad händer på lördag förmiddag. En skall laga pasta bolognese, en annan är lite stel i ryggen och resten fick plötsligt en buse i näsan!

Jag själv åkte givetvis ut även om jag hade slitit av ett par magmuskler och tejpat ihop halva seglet med silvertejp efter att jag klivit rakt igenom mittrutan i höstas! Väl på plats dök Micke upp med kamera så det skall han ha en eloge för. Bron låg på 14,6 så jag tog 5,0 och freestylebrädan. Det funkade fint även om det ökade hela tiden  och det var svårt med fristajlandet. Det fick bli mer ”gammal skola” med duckjippar och lite loopar. Svårt åt fel håll fortfarande men den nya Naish Freestyle snurrar nästan lika lätt som en vågbräda! Jag är väldigt nöjd än så länge. Vattnet var givetvis kallt men solen värmde fint. Ansiktet och händerna ville dock inte vara för länge under vattnet…

3 kommentarer tillPremiär

 • Micke

  Gött att det är igång. För mig va helt klart behållningen att se den loopen som är på sista sekvensen :-)! Alltid härligt att se någon annan göra den och så fort Erik kom upp ur vattnet så va det händerna i luften och sparka sig fram till brädan, då kändes det bra att stå på land och vara torr och hyfsat varm.

  Gött kört Erik!!

 • D´Aria

  Fan va gött o se! Det är tur att det i alla fall finns en som tog vara på vinden! Vilken lyx att få premiären fotad! Där Micke plockade du en xtra stjärna i Eriks dagbok. För egen del så tog jag ännu ett steg längre bort från den önskade fysiska formen genom att precis som Erik påpekar laga o käka bolognese, fan!

 • Berra

  Underbart att läsa! Du sitter tryggt i tronen inför årsmötet 🙂

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>