Partner

juni 2024
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Inlagt av Berra, augusti 1st, 2012

Materielsport

Efter kraftigt hån på senaste grabbträffen ilsknade jag till och insåg att det var dax att seöver grejerna. Man vill ju inte framstå som konstig! Här gäller det att uppgradera och gräsänkling i veckan ger massa tid att planera och förverkliga den materiella återkomsten. Sagt och gjort och nu var jag på väg i den gröna Corollan till Läjet för att validera det hela.

Väl på vattnet kändes all tid och pengar helt rätt. Dom nya ”Speedo” kopiorna för 99 spänn satt som gjutna. Först nu förstod jag att det var dom korviga boxer-kallingarna som varit bovet till den klumpinga fotväxlingen i gipparna. ”Storbommen” var uppgraderad med 28-tums tampar, som ratats (förlånga) till vågbommen.  Nu var jag, Soulmans begagnade Edge 6.8 och Skaten oslagbara!

Eggad av framgången avslutade jag, trots uppenbart förlite vind, med att prova den uppgraderade lillbrädan. Den grönskimrande hos farsan ”lånade” biltema polyestern  plus ett paket koksalt hade gjort Fuerte-JP:n bättre än när jag köpte den. Efter ett ha kajkat hela viken fram och tillbaka fick jag fångat en våg. Med planing insåg jag att jag numera hade bättre kontroll på brädan framför än i stroppar med pads under. Vilken succe! Tack grabbar för allt hån som fick mig att agera! Jag fattar nu att det gäller att ha fräscha grejer annars får man inte bra dagar på vattnet!

/Berra

1 kommentar tillMaterielsport

  • Erik Solum

    Hehehe… Det kanske inte var riktigt så vi menade… men nu kan du ju ha den brädan i 10 år till!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>