Partner

april 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Inlagt av Micke, juli 15th, 2012

Känner stor ödmjukhet!

Körde favorit spottet med Ted gick ut med 5,0 o Ted 4,5 men vi blev ganska snart överriggade så vi gick upp käkade och riggade 4,0. Full tryck i 4,0 fick köra öppen dörr en del men ändå ok framåt slutet att kvällen va det perfekt och vi seglade i solnedgången med kanonfint drag i 4,0.

Det blev ett långt pass vi va på vattnet kl 18 och kom upp 22 och det va så grymt kul! Är man bortskämd med bra vinkel och slätt och fint så skulle man tycke det va skit för det va ganska rakt på MEN det va STORT och det är en sån mäktig känsla när det blir stort där ute. Blir inte galet mycke gjort vi tränade backside ridning och bara njöt av att vara där. Ted fick en helt störd spolning mitt ute på det va inte ens på brytet utan mitt i bukten, en massiv vägg med vitvatten plockade av Ted utrustningen och den vispade omkring ordentligt det sjuka va att brädan såg liten ut när den tumlade runt så vitvattnet va STORT.

Träffade lite surfpolare som vi kört en del med innan men inte träffat på ett tag vilket va väldigt trevligt!

Vilken kväll vi haft jag och Ted magiskt!!

Ted du får fylla på jag kan inte riktigt få ihop det känner jag……

//Micke

2 kommentarer tillKänner stor ödmjukhet!

 • Mogge

  Undrar om jag precis fick en rapport från stället från en SurfOSD’are som är på tour.
  Lät som en obeskrivlig kväll på honom. =)

  Kul!

  Hang Losse!
  /Mogge

 • Ted

  Tja det micke sa! ; ) Kan ju bara tillägga mina egna tankar kring kvällen. Trots ren onshore så var det nog en av de absolut bästa dagarna jag haft på där. Detta grundar jag på att det var härligt fint väder, vinden var stabil som aldrig förr ca 17 medel 20 i byarna detta är ju inget vanligt som ni vet. Sen har vi vågen som verkligen stod ut från andra dagar. Storleken var mellan bröst och mitt på segel, ganska långa och hållbara. Jag blev inte spolad i brytet men upplevede det snällt trots 4.0 vind. Jag har fått mer självförtroende att gå i dessa vågor nu efter mitt uppehåll. Antar att man har nollställt hjärnan på div spolnings trauman. Visserligen blev jag överraskad av trollvågen mitt på. Skulle ju bara vila lite efter en vurp och så kommer trollet och rycker seglet ur näven! Kunde inte mer än flina innanför hjälmen när jag fick jaga utrustning.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>