Partner

juli 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Inlagt av Micke, augusti 28th, 2011

Spot battle…

Ja idag va det vind på gång och efter telefonmötet tidigt på morgonen stod det klart, plattvatten i Skalhamn stod på menyn. Inte helt nöjd då jag hela veckan laddat för lite våg. Ett par timmar senare pep det i mobilen Ted hade ansträngt sig och skrivit ihop ett långt uttömmande sms ni får hela här ”Surf” :). Efter en del funderande bestämde vi att det fick bli en chans tur till Haby vi hoppades på ett bra vrid och vågor. Våra kamrater anslöt sig inte utan körde Skalhamn därför kändes det extra viktigt att det skulle bli bra man vill ju inte vara ”spot-loser” :). Tyvärr visade det sig att Pelle tog en tur dit och kollade vilket sabbade mina planer att ösa på med superlativen här för att jävlas så det får bli en ärlig version istället.
Det va bra med trycka vi gick ut med 5,4 men det ökade ordentligt och vi fick på 4,5 och hade fullt tryck i våra hårt dragna 4,5or så det va inget fel på vinden. Vågorna va det däremot glesare med, kom ett par ibland framför allt sista timmen och en del av dom va riktigt fina men inget större vågridande däremot bra hoppramper och vinkeln va ju grym ren sideshore. Vi va ute på lite brytspaning när det helt plötsligt började blixtra i regnområdet utanför oss då tyckte vi det va läge att dra in.

Är ändå nöjd med dagen fick några goa flyg, ett par svängar på våg och en härlig dag med Ted som jag seglar med på tok för sällan! Dessutom är det alltid gott att få köra på dom små prylarna efter alldeles för mycke plank-åkning!

/Micke

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>