Partner

juli 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Inlagt av Soulman, november 27th, 2011

Berit på besök till förmiddagsfikat

Efter sex veckors bleke och alla fast i jobb så var vi sugna på ta en tur på vattnet. Alla medier varnade för Berit som väntades till helgen. Vi såg det som en chans och bjöd in till samkväm i Fiskebäcksvik. Vi var 3 som slöt upp, Martin, Micke och Erik. Senare kom också August och ville vara med. Hållömätaren låg konstant på 21 i medel och 26 byarna så valet var enkelt, så litet som möjligt och dra så mycket som möjligt. Lite nervösa stack vi ut och det funkade faktiskt rätt fint. Dyningen var rejäl och det small bra i klipporna. De försökte vi hålla oss ifrån. Det gällde att hålla in seglet så bra det gick för körde man med öppen dörr så stegrade sig brädan direkt. Vi fick hoppat lite och även några loopar rullades av. August kom på vattnet när vi gått upp och då blev det samtidigt helt blått så vi fikade i solen och fotade lite mer. Jenny hade annars godheten att hålla i kameran under de tidigare sessionerna. Det blev inte så mycket tid på vattnet eftersom man fort blev helt slutkörd och det mestadels för att komma upp i vattenstarten. Men det är alltid roligt med lite överlevnadssurf och känna naturens makter leka med oss!

2 kommentarer tillBerit på besök till förmiddagsfikat

  • Berra

    Härlig läsning. Old school surf i F-vik det är vad själen behöver. Gött jobbat!

  • Mart

    foto!! Foto!! Foto!! jensan sa ju att hon fick fin loop på dig Erik,

    Erik var kungen igår!! Gamla vantar med öppna handflator rules!!

    Jag krampade armarna totalt med mina Dakine täta vantar och fipplade helt bort mig, glömde sele, fick låna Pelles osv. skitdag, men alltid roligt med HardCore Granit Bohuslän och vågorna var rejäla!! Riktigt rena och rensade upp fint mellan brotten.

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>