Partner

juli 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Inlagt av Mart, december 10th, 2010

Skidåkning och Filmkväll

Efter en vindfattig senhöst, så har snön nu lagt sig tjock i Ljungskile. Vi bestämde för att träffas och åka lite skidor på Norra Fjället. Så 17:30 träffades vi hemma hos Mart; Robban, Erik, Pelle och Jag.  Uppe på Norra Fjället var det fina spår, men det kom lite snö och var precis runt 0 grader, så det var lite lurigt med påfrysning under skidorna.

Efter 2-3 varv på 2,5 km så vart vi alla slut och åkte hem för lite mackor och fika. Sen var det dags för höjdpunkten- Windsurfing the movie II. Då anslöt även Jenny, Love,  Micke och Dária. Grymt bra film och riktigt sköna sekvenser. Kolla in trailern på:

Pelle hade även med sig en film från Kap Verde, detta var väl raka motsattsen. Med hiss-musik och långa klipp. Dock fanns många fina vågor på denna annars öde ö. Så surfet och solen verkar vara bra på CapVerde.

Kvällen avslutades med att Micke hade med sig massa underställ som är super bra och han kränger de för 100:- settet, så några kit såldes av den välsmorda säljaren.

Vi lär nog försöka få till fler sånna här kvällar, det var superroligt att åka tillsammans och träffas igen.

2 kommentarer tillSkidåkning och Filmkväll

 • Micke

  Härliga glada pöjkar :-)!

  Dock ser man vilka som är mest mediatränade, Robban lär få svårt att behålla skidsponsor men Erik och Pelle har 100 koll på produktplaceringen 🙂

  Nästa gång ska jag med ut, tar första stavtagen idag så nu j….

  /Micke

 • D´Aria

  Blir man så lycklig av skidåkning så måste jag åka lite mer 🙂
  Riktigt trevlig kväll och som sagt riktigt skön film.

  Jag garvade bra när jag läste ditt inlägg Micke…det är klockrent.

  Det känns som det kan bli lite skidhets framöver 🙂

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>