Partner

juli 2024
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Inlagt av D'Aria, april 18th, 2010

Premiär för 2010

Igår var det premiär på vattnet, riktigt skönt! Martin och jag gled (i ny fin buss) ner till Sunningen där vi mötte Erik och Micke på vattnet. Hård vind och sol, gjorde detta till en kanon dag! Det blev liten bräda och 4.5 som visade sig perfekt för mig som är lätt. Micke tungviktare däremot dundrade på med 5.3.an. Ganska avvaktande av gossarna som brukar bränna av loopar under bron. Tänk att det skulle behövas en kamera för att få igång dem.

En kort paus från surfet gav några bilder. Inte helt lätt att stå med vatten till midjan och fota.
Det satsades friskt tills Martin sa att nu lägger vi av innan vi kör ihjäl oss. Snacka om linslusar 😉
En annan bild tagen från idag är den på Erik som sätter en fin speedloop under bron. Den pryder ”huvudet” på sidan.

Gött nu är vi på gång!!!

Martin in action!

Martin igen...

5 kommentarer tillPremiär för 2010

 • Micke

  Kan bara hålla med vilken start på året :-). Hade som sagt tryck så det räckte och blev över men hade ju gått ut hårt med att vi från ”North shore” (jag & Erik) är stenhårda och eftersom jag inte kunde backa upp snacket med feta loopar denna gången va jag tvungen att bita ihop och köra. Dock blev det öppen dörr på slutet då vinden ökade och jag va helt slut, trodde man skulle bli stark av mycke gifflar och kaffe under vintern.

  Men det va riktigt kul att segla och när satsningarna och laddet når dom nivåerna som det gjorde när kameran kom fram så e det ju skitkul.

  Hoppas inte det dröjer till nästa gång är duktigt taggad nu.

  /Micke

 • Micke

  Vill lägga till att bilden på Erik uppe på hemsidan e ju galet fin!!

  /Micke

 • Mart

  Jösses vad mörbultad ryggfilén blev efter allt loopande. Sicken grymme start på året!! Kunde ju tom. ta av sig vantarna, så nu är våren här på allvar.

  Nu börjar den härliga sässongen med att spana prognoser, maila och SMS:a om det blir surf… ser fram emot 2010 säsongen!!
  /Martin

 • Ted

  Hallå gubbar! gött å se att ni laddar! Ruskigt snygg bild loopen och bron. klockren komposition. är det bara jag som inte har haft premiären än? fuck!

 • Solum

  Oohhhaauu, man får vara på förstasidan!!!
  Tjejerna skulle veta hur det är att ha riktig träningsvärk! Jag missade visst stretchingen efteråt (när jag tänker efter missar jag den varje gång.
  Jag måste berömma Daria: grymt jobb med sidan och vilket fotojobb! Att till och med få till rampfeber-farbrorn (=jag) på en kalasbild. Det är klass!

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>