Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Inlagt av Berra, augusti 9th, 2012

Noah imponerar med dubbelbom i Stråvalla

Då var det dags för ännu en premiär. Efter tips från det långhåriga oraklet i Ljungkile satte vi saxen i 6.8:an och klipte till . Det längre och lägre bomhålet snabbtestades på stranden och sedan skruvade vi på fenan och gav oss av.  Det blåste 6 meter vilket var lagom för dubbelbomsrockies. Två gippar sattes med glans och vinden räckte till ett antal beachstarter. Dra rigg funkade också och vi båda var imponerade över hur bra det gick. Skall ni prova rekomenderar jag lite mer än de 160 liter vi hade och masten lite längre bak. Brädan var ofta framtung och man fick kämpa lite för att få brädan att falla av.  Nästa gång vill vi ha minst 8 meter och fullplaning!!!

/Berra och Noah

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>