Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Inlagt av Berra, september 8th, 2012

Morgonmys i Apel

Startade lördagen med 1,5h nice 5.0 i Apel. Solen sken och Jonas bjöd på bakop loopar. Så har borde varje helg startas 🙂

2 comments to Morgonmys i Apel

  • Jonas

    Ja det var en härlig start på dagen med sol vind och helt ok vågor. Ska man klaga på något så var det att det var lite mycket onshore så vinkeln var inte den bästa. Ser fram emot Klitmöller och hoppas på lagom med vind så att utmaningen inte blir allt för stor.

  • Erik Solum

    I Bohuslän dundrade vågorna in mot klipporna både på lördag och söndag. Jag, Pelle, Daria, Micke och Martin fick testat våra kroppar och utrustning rejält. Man kan ju inte sluta och hoppa och det resulterade i en knäckt kant på min vågis. Exakt likadant som Martin gjorde. Jag tippar på att en bräda tål cirka 50 överroterade framåtar och sedan ger den upp. NU ligger den på operationsbordet och skall hanteras ikväll. Den måste ju funka i Klitmöller!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>