Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Inlagt av Berra, juni 29th, 2012

Torkelstorp 5.0 och 6.0

På lunchen började jag ana det och vid 3 fikat var det uppenbart att idag ”måste” man ut.  Av en slump fick jag även med mig en styck Ola som  jobbar extra översommaren på JM. Väl framme med 3 brädor på taket och övrigt ”bös” i bilen riggades 4.5 till Ola och 5.0 till mig. Fick någre super repor med 91 litaren och 5.0. Den gippar bra mycket bättre en den moderna 100 liters JP:n som jag hyrde i Grekland.

Ola slet som ett djur på funstern (160 liter). 12 meter och 3 gången på en bräda är inte bara. Efter ett tag började vinden lätta lite och då fick han koll på grejerna.

Efter vatten pausen var det ca 10 meter så  Ola övertog 5.o:an och jag riggade upp 6.o och tog 110 litaren med halv stor weed fena. Det såg klent ut men måste säga att 110 litaren imponerar. Den går lätt igång och jag har nu lärt mig att trampa lite hårdare i gippen – som att skära i smör – helt grym känsla!!!

/Berra

PS Den här sidan börja mer och mer kännas som en monolog 😉 DS

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>