Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Grötöbassängen (SV-VNV)

Super platt freestylevatten!

Eniro karta

Vind: SV-VNV

Färdväg: Kör till Fiskebäcksvik och starta där vid S-SV
Vid SV-V starta från Ramsvik. Sedan är det 10 min ben över Brofjorden, bara att njuta av havet och lite cross-skump.

Spotstory:
Pelle och Martin körde tidig midsommar morgon 2008, men tröttnade på halvtaskigt Fiskebäcksvik förhållanden och gav sig ut på en liten spotcheck. Det blåste SSV, så vi körde över farleden i Brofjorden och körde in i Grötöbassängen.
Det man får passa sig för är att Grötöberget är högt, så det är dåligt med vind bakom, därav är det bäst med freesylebrädor som har lite volym. Men väl inne i bassängen kryssade vi upp mot Sladholmen, där det var helt slätt och perfekt freestylevatten. Det blåste minst lika bra som ute i farleden. Vi körde i 1 timme och spockade, willyskippers och allt annat åt båda hållen. Helt sanslöst platt och roligt ställe. När vi sedan slörade hem till
Fiskebäcksvik var det med stooora smile på läpparna. Detta var ett super spot. Dagen efter, på midsommardagen, blåste det Väst. Vi startade i Ramsvik och hade med oss Dária och August, som efter trippen liksom oss vart helt sålda på förhållandena. Vi har helt plötsligt efter över 10 år hittat nytt spot, som definitivt gör att jag inte bangar freestyle i Fiskebäcksvik.