Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Inlagt av Soulman, mars 28th, 2012

Smygsurf

Jag är upptagen till helgen så därför tänkte jag att det är bäst att sticka ut en sväng idag så man inte kommer efter =D

På Sunningen är det märkligt med vindriktningen. Allt från SV-V blir VSV och följer fjorden. Väldigt praktiskt! Lit byigare och plattare blir det nog men medelvinden på bron funkar bra att välja segel efter. Idag var det rak V på mätarna längre ut och bron visade 11,7 så jag tog 5,8 och plankan. Det ökade nog lite för det var stundtals grymt tryck! Försök till jibbing blev mest gybing och försöken att spinna blev mest speeda men det var kul att vara på vattnet en sån här skön dag. De senaste dagarna har verkligen gjort underverk för vattentempen och jag körde hälften av tiden med fingrarna ur vanten utan fingervärk och bada var inte längre alls så smärtsamt.

Jag hade inte med mig fotograf på den här smygturen så här är ett par stämningsbilder på ett väldigt platt och soligt surfvatten idag.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>