Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Inlagt av Micke, augusti 16th, 2011

Semibom….

Drog på chans ut till Långekärr på ljummen prognos men Hållö sa SW 13-15 så det fanns förhoppningar dessutom skulle jag lämna tillbaka lite lånade prylar till Ted!
Kom ut vid 18 och riggade 5,4 Duke ville ju känna på det. Fick mig några goa repor och riggen kändes riktigt bra lätt och mjuk ska bli kul att testa den igen i lite bättre förhållande! Ted kom dit efter ca 30min men då hade det droppat lite så jag plockade fram 6,4 vilket (inte helt oväntat) gjorde Ted duktigt avtänd, att jag dessutom planade 2 av 6 repor gjorde inte saken bättre. Ted tog ett bra beslut och vände hem och jag som tidigare under kvällen fått reda på att det väntade äpplepaj hos mor och far valde det framför kajkande och pumpande med 6,4!

Inget spännande alls egentligen men jag är nöjd att jag fick testa det nya seglet!

/Micke

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>