Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Inlagt av Micke, maj 28th, 2014

Sunningen med Mart

Va duktigt längesedan man va ute så det va grymt gott när Mart annonserade ut att det va surf på G. Tight schema med föräldramöte på em men det ska inte hindra mig, laddade för en dryg timmes körning.Blåste på riktigt bra när jag va på plats 15.15 och jag valde 5,4 vilket va bra skulle kunna köra 5,0 i byarna men det är gott med mycke segel när det är byig NO vind. Mart körde drake och trivdes som fisken med sin 9a och hoppade runt som en hormonstinn 15 åring. Själv blev det mest åka runt och bump & jump seglade men det va riktigt kul. Klarblå himmel och varmt i vattnet och på land, dax att ta fram sommardräkten, tydligt att det va ett tag sedan man körde för då va det huva och vantar som gällde.

Hade kameran på hjälmen och plockade ut några screen grabs!

Donkey kick uddevalla edition

Donkey kick uddevalla edition

Obligatoriska hoppbilden

Obligatoriska hoppbilden

Mart flyger

Mart flyger

Mid vulcan

Mid vulcan

//Micke

2 comments to Sunningen med Mart

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>