some text
Inlagt av Micke, maj 28th, 2014

Automatiskt utkast

Va duktigt längesedan man va ute så det va grymt gott när Mart annonserade ut att det va surf på G. Tight schema med föräldramöte på em men det ska inte hindra mig, laddade för en dryg timmes körning.Blåste på riktigt bra när jag va på plats 15.15 och jag valde 5,4 vilket va bra skulle kunna köra 5,0 i byarna men det är gott med mycke segel när det är byig NO vind. Mart körde drake och trivdes som fisken med sin 9a och hoppade runt som en hormonstinn 15 åring. Själv blev det mest åka runt och bump & jump seglade men det va riktigt kul. Klarblå himmel och varmt i vattnet och på land, dax att ta fram sommardräkten, tydligt att det va ett tag sedan man körde för då va det huva och vantar som gällde.

Hade kameran på hjälmen och plockade ut några screen grabs!

Donkey kick uddevalla edition

Donkey kick uddevalla edition

Obligatoriska hoppbilden

Obligatoriska hoppbilden

Mart flyger

Mart flyger

Mid vulcan

Mid vulcan

//Micke

2 kommentarer om Sunningen med Mart

Skriv en kommentar

 

 

 

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>