Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Inlagt av Micke, september 14th, 2011

Fyspass

Efter att ha gått igenom en mental härdsmälta när det gick upp för mig att jag inte får till någon riktig vågdag denna veckan trots vind så det räcker så hittade jag en möjlighet till en liten fix som i alla fall skulle dämpa abstinensen.

Jag tog med mig JR och brände ut till mor […]

Inlagt av Soulman, september 7th, 2011

Regn och 20m/s

Samtidigt som Berra & Co gick iland i Läjet så kämpade sig 4 killar ut i regnpiskat granitlandskap så långt väster och norrut som vi vågat oss. Förmiddagens sol var för längesedan bortglömd och vi hade inga förväntningar när vi riggade upp i kohagen; Daria, Micke, Pelle och Erik. Hållömätaren visade SSE 15,2 kl 16. […]

Inlagt av Berra, september 6th, 2011

Läjet

Då var det dax igen. Klockren prognos, taggade kompanjoner, förstående fru, polarbröd, kladdig dansk stjärnbakelse, kexchoklad och en hel kanna kaffe. Allt var rätt!

I il fart stävade den lånade bussen mot varberg. Första stoppet var Surfers för att komplettera utrustningen innan sjösättning. Erik fick med sig en 4.2:a samt mastfot och Jonas en bom. […]